Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 493 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,88 g |
| Tuky | 34,99 g |
| Vláknina | 37,94 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 733 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 102,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnečka jako řemen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EjYY
Moje poznámka
Česnečka jako řemen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EjYY
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 minutami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 12 minutami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 51 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 54 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 21 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 21 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 21 hodinami
Tématické fráze:
česnečka recept,
recept na česnečku,
česnečka z ovaru,
česnecka,
jiná česnečka
Suroviny:
houby čerstvé,
cibule,
česnek,
brambory,
masox,
pepř,
sádlo
Komentáře (14)
Včera jsem dělal tataráček s topinkami a tak jsme si česneku užili,celá rodina!
Autor píše v surovinách i textu, že radši vývar...já bych v nouzi použila gelový vývar, ta masoxová chuť přebije všechno...
Když si představím, že bych houby nadrobno přidala k cibuli, podusila a pak dál pokračovala podle receptu...ale jde to určitě i podle autora - za mne