Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 397 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,29 g |
Tuky | 90,64 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 6,03 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 76,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové plátky naklepu, nasolím, opepřím. Na pánvi rozpálím sádlo a plátky restuji z obou stran. Předám do pekáče a ve výpeku osmažím nakrájenou cibuli.
Krok 2: Na každý plátek rozložím orestovanou cibuli, na to strouhaný eidam a podliji. Peču na 190 stupňů skoro hodinu. Do změknutí.
Krok 3: Před dopečením dám ještě na každý plátek masa nastrouhanou nivu. Podávám s vařenými brambory.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dřevorubecká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0QXG
Moje poznámka
Dřevorubecká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0QXG
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 55 minutami
Jihočeská kulajda
Sahula před 2 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 4 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 4 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 12 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 12 hodinami
Tématické fráze:
drevorubecka kotleta,
dřevorubecká krkovice,
dřevorubecky kotlet,
dřevorubecká krkovička,
krkovice dřevorubecká,
drevorubecke kotlety,
dřevorubecký plátek,
pečená sekana top recepty,
dřevorubecká vepřová krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
brambory,
sýr eidam,
sýr niva,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (1)