Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Po vydatných lahůdkách, pod kterými se bude prohýbat vánoční tabule je dobré našemu zažívání odlehčit. Skvělou volbou je lehce sladký salát z čerstvé brokolice, jablek a cibule, doplněný sušenými plody a semínky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 30,43 g |
Vláknina | 40,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Salát můžeme podávat ihned nebo jako přílohu k masu, výborně se hodí k sýrům.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Moje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Nejnovější recepty
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 22 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Masová klubíčka
Přidáno 5. 6. 2025 13:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 5 minutami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 44 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 58 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 1 hodinou
Anglické palačinky
Witoraz před 2 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 2 hodinami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Gabca_12 před 5 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 6 hodinami
Kynuté knedlíky
Iwana666 před 6 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy salat s jablky,
salát z brokolice a jablky
Suroviny:
brokolice,
jablko,
cibule červená,
brusinky sušené,
rozinky,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
ocet,
sirup,
česnek granulovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Dovolím si přidat malou radu, aby rozinky, brusinky aj. sušené plody se vždy před použitím propláchly v horké a poté studené vodě. Většina z nic je totiž sířených.