Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina vaječná pomazánka

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Daniel.K

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Vaječná pomazánka je snadná, rychlá a s čerstvým, dobrým pečivem poslouží jako výborná snídaně, svačina či večeře. Vejce uvařená natvrdo stačí smíchat se strouhaným sýrem, šunkou, majonézou a hořčicí a dochutit.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 580 kJ /
3 007 kcal
Bílkoviny121,94 g
Tuky271,28 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 2,52 g
Sodík 4,88 g
Sůl11,73 g
Sacharidy19,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Krok 2: Na jemno nastrouháme tvrdý sýr. Krok 3: Nakrájíme šunku na malé čtverečky. Krok 4: Nakonec přidáme majonézu, hořčici a vše smícháme, osolíme a opepříme.

TIP: Jak udělat vaječnou pomazánku

Zveřejněno 15. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččina vaječná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LQR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččina vaječná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LQR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr tvrdý, vejce, majonéza, hořčice plnotučná, šunka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu