Suroviny
Porce: velký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,48 g |
Tuky | 152,12 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 829,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M9n
Moje poznámka
Šlehačkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M9n
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 27 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
šlehačka 33%,
vejce,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá,
žmolenka,
broskve
Komentáře (18)
Nefotím
Těsto:
Aby se lépe roztíralo (na papír přilepený k plechu vodou) přidal jsem 4PL mléka... Jinak bylo
Žmolenka:
Rcp dodržen. Paní casinová se ptala, jestli mi nehráblo...
Náplň byla reveňo-jablečná
Při pečení se na koláči vytvořilo "jezero", ale po dopečení se ztratilo a vzhledově vypadalo jako žmolenka
No a ve výsledku byl koláč
Žádný rozdíl
Hodně zdraví
Děkuji , přeji krásný sváteční den
No, snad napíše, ale domnívám se, že tu jedničku k máslu tam propašoval nějaký šotek...
Posypku na hrubé slzičce strouhám už léta, především na velkoplošné koláče (např. Hr. řezy)
V podstatě používám linecké těsto 1:2:3
Ve snaze dosáhnout trvale křehké posypky přidávám i žloutek, příp. celé vejce, ale je to k ničemu - do druhého dne stejně změkne