Červená kari pasta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 341 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,27 g |
Tuky | 100,35 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Papričky zbavíme semínek a pokrájíme na menší kousky. Galgán nakrájíme na tenké plátky. Z limetek vymačkáme šťávu. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Citrónovou trávu omyjeme a nakrájíme.
Krok 2: Všechny suroviny dáme do hmoždíře a třeme, dokud nevznikne konzistence pasty. Dáme do sklenice a uzavřeme, uschováváme v lednici až 5 měsíců.
Zveřejněno 28. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Moje poznámka
Červená kari pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GrN
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 18 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční hlavička
ivka315 před 51 minutami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
vanilj před 1 hodinou
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 4 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 4 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 5 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 6 hodinami
Suroviny:
chilli paprika čerstvá,
limetka,
česnek,
tráva citronová,
olej arašídový,
semínka koriandru
Komentáře (8)
Vice jak tyden bych nedoporucovala, v mrazaku asi tech 5 mesice, nejlepe v udelatku na led.