Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 255 min Doba přípravy: 255 min

255 min (255 min příprava)

3. 1. 2010 18:13

Suroviny

Porce: 8 porcí určitě

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 164 kJ / 1 234 kcal
Bílkoviny246,18 g
Tuky16,16 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 576 mg
Sodík 944 mg944 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

8. 3. 2014 11:56

cibule jsem dala víc, jíšku žádnou, tu nahradila právě cibule, která to celé krásně zahustila;-) posílám bod a foto:-K

Pomaláč

7. 8. 2012 10:11

:yes: pro guláš v pomalém hrnci!
Taky dělám http://www.pomaly-hrnec.eu/topic16-hovezi-gulas.ht...
...teda spíše řidší maďarskou podobu bez mouky, šťávu hustí dostatek cibule...

Kaermorhen

12. 12. 2010 14:31

Dnes jsem hovařila.Ale já teda dopředu nic nerestuji.:yes:

vybusna vybusna

18. 6. 2010 08:19

pokial je nadoba kameninova, tak sa da restovat aj v ph..pokial je keramicka, tak sa to musi orestovat mimo

Khase

22. 1. 2010 23:46

v některých PH se dá restovat cibulka nebo maso na plotně;-)

dajicech

15. 1. 2010 08:16

Ahoj, mám PH tři dny, tedy dělám pokusy ;-) Cibuli jsem dala taky normálně na drobno nakrájenou a zamíchala a OK. Také jsem již použila koupenou smaženou a super. Jsem totiž alergická na krájení cibule a častěji používám tu sušenou. Vždy se však jídlo podařilo. :-)

Iljusa Iljusa

10. 1. 2010 12:01

:-p:yes:

Jikotka Jikotka

10. 1. 2010 11:57

Irreno,v PH opravdu nejde restovat cibuli do hněda,ale já jsem dělala guláš a dala jsem cibuli neorestovanou spolu s masem a všemi přísadami a nemělo to chybu...

Irrena Irrena

10. 1. 2010 11:47

Přemýšlím o koupi PH a dívám se na různé recepty, u tohoto například stojí, cibulku orestujeme atd. a pak dáme do PH,to se nemůže dělat přímo v PH?Asi jsem natvrdlá;-(;-(, ale přesto uveďte mě někdo na pravou míru.

Drobek Drobek

4. 1. 2010 03:54

:-p Jojo, guláš já moc rád a pomalý hrnec taky. Bod už je tam.:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2010 23:29

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš guláš z kližky v pomalém hrnci hovězí guláš v pomalém hrnci hov.guláš hověz guláš hov guláš hovězí guláš recept hovězí guláš z pomalého hrnce gulas v ph hovezi gulas v ph recepty ph hov. guláš hovezy gulas ph recepty recepty pro ph pomaly hrnec hovezi gulas recepty v ph guláš v pomalém hrnci hovezigulas hovězí guláš pomalý hrnec

Suroviny: kližka hovězí, olej, paprika čerstvá červená, cibule, feferonka, pepř, sůl, majoránka, česnek, protlak rajčatový, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Hovězí guláš v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QxM