Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš v PH

Hodnocení receptu je 4,5 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Khase

Snadný

Doba přípravy 255 min Doba přípravy: 255 min

255 min (255 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 porcí určitě

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 164 kJ /
1 234 kcal
Bílkoviny246,18 g
Tuky16,16 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 576 mg
Sodík 944 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na stejné kostky,cibulku na jemno, prolisujeme česnek. Krok 2: Cibulku opečeme do hněda, přidáme nakrájené maso orestujeme, přidáme červenou papriku, také orestujeme (lehce aby se nepřipálila), přidáme vodu nebo vývar, protlak, česnek, sůl, pepř, majoránku a dolijeme vodu aby maso bylo ponořené. Krok 3: Přendáme do PH zapneme na druhý stupeň na 4 hodiny,5 min. před koncem přidáme hotovou hnědou jíšku. Mám PH, které se může dát na plotnu.

Zveřejněno 3. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QxM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QxM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

cibule jsem dala víc, jíšku žádnou, tu nahradila právě cibule, která to celé krásně zahustila;-) posílám bod a foto:-K

Pomaláč 7. 8. 2012 09:11
:yes: pro guláš v pomalém hrnci!
Taky dělám http://www.pomaly-hrnec.eu/topic16-hovezi-gulas.ht...
...teda spíše řidší maďarskou podobu bez mouky, šťávu hustí dostatek cibule...

Dnes jsem hovařila.Ale já teda dopředu nic nerestuji.:yes:

pokial je nadoba kameninova, tak sa da restovat aj v ph..pokial je keramicka, tak sa to musi orestovat mimo

v některých PH se dá restovat cibulka nebo maso na plotně;-)

Ahoj, mám PH tři dny, tedy dělám pokusy ;-) Cibuli jsem dala taky normálně na drobno nakrájenou a zamíchala a OK. Také jsem již použila koupenou smaženou a super. Jsem totiž alergická na krájení cibule a častěji používám tu sušenou. Vždy se však jídlo podařilo. :-)

:-p:yes:

Irreno,v PH opravdu nejde restovat cibuli do hněda,ale já jsem dělala guláš a dala jsem cibuli neorestovanou spolu s masem a všemi přísadami a nemělo to chybu...

Přemýšlím o koupi PH a dívám se na různé recepty, u tohoto například stojí, cibulku orestujeme atd. a pak dáme do PH,to se nemůže dělat přímo v PH?Asi jsem natvrdlá;-(;-(, ale přesto uveďte mě někdo na pravou míru.

:-p Jojo, guláš já moc rád a pomalý hrnec taky. Bod už je tam.:-))

:-p:yes:

Tématické fráze:
hovězí guláš, guláš z kližky v pomalém hrnci, hovězí guláš v pomalém hrnci, hov.guláš, hověz guláš, hov guláš, hovězí guláš recept, hovězí guláš z pomalého hrnce, gulas v ph, hovezi gulas v ph, recepty ph, hov. guláš, hovezy gulas, ph recepty, recepty pro ph, pomaly hrnec hovezi gulas, recepty v ph, guláš v pomalém hrnci, hovezigulas, hovězí guláš pomalý hrnec

Suroviny:
kližka hovězí, olej, paprika čerstvá červená, cibule, feferonka, pepř, sůl, majoránka, česnek, protlak rajčatový, jíška tmavá instantní

Přidat fotografie receptu