

Hovězí guláš v PH
Suroviny 8 porcí určitě
- 1,2 kg hovězí kližky
- trochu oleje (na osmažení cibulky)
- červená paprika
- 3 cibule (menší)
- feferonky
- pepř
- sůl
- majoránka
- 2 stroužky česneku
- rajčatový protlak (malá plechovka)
- hotová tmavá jíška (Knorr)
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na stejné kostky,cibulku na jemno, prolisujeme česnek.
Cibulku opečeme do hněda, přidáme nakrájené maso orestujeme, přidáme červenou papriku, také orestujeme (lehce aby se nepřipálila), přidáme vodu nebo vývar, protlak, česnek, sůl, pepř, majoránku a dolijeme vodu aby maso bylo ponořené.
Přendáme do PH zapneme na druhý stupeň na 4 hodiny,5 min. před koncem přidáme hotovou hnědou jíšku. Mám PH, které se může dát na plotnu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí guláš v PH
-
cibule jsem dala víc, jíšku žádnou, tu nahradila právě cibule, která to celé krásně zahustila
posílám bod a foto
-
pro guláš v pomalém hrnci!
Taky dělám http://www.pomaly-hrnec.eu/topic16-hovezi-gulas.ht...
...teda spíše řidší maďarskou podobu bez mouky, šťávu hustí dostatek cibule... -
Dnes jsem hovařila.Ale já teda dopředu nic nerestuji.
-
pokial je nadoba kameninova, tak sa da restovat aj v ph..pokial je keramicka, tak sa to musi orestovat mimo
-
v některých PH se dá restovat cibulka nebo maso na plotně
-
Ahoj, mám PH tři dny, tedy dělám pokusy
Cibuli jsem dala taky normálně na drobno nakrájenou a zamíchala a OK. Také jsem již použila koupenou smaženou a super. Jsem totiž alergická na krájení cibule a častěji používám tu sušenou. Vždy se však jídlo podařilo.
-
-
Irreno,v PH opravdu nejde restovat cibuli do hněda,ale já jsem dělala guláš a dala jsem cibuli neorestovanou spolu s masem a všemi přísadami a nemělo to chybu...
-
Přemýšlím o koupi PH a dívám se na různé recepty, u tohoto například stojí, cibulku orestujeme atd. a pak dáme do PH,to se nemůže dělat přímo v PH?Asi jsem natvrdlá
, ale přesto uveďte mě někdo na pravou míru.
-
Jojo, guláš já moc rád a pomalý hrnec taky. Bod už je tam.
-