Hovězí guláš v PH

Khase Kuchařka: Khase

Doba přípravy: 4:15 8 porcí určitě Pomalý hrnec 11 názorů

Suroviny

1,2 kg hovězí kližky
trochu oleje (na osmažení cibulky)
červená paprika
3 cibule (menší)
feferonky
pepř
sůl
majoránka
2 stroužky česneku
rajčatový protlak (malá plechovka)
hotová tmavá jíška (Knorr)
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na stejné kostky,cibulku na jemno, prolisujeme česnek.

  2. Cibulku opečeme do hněda, přidáme nakrájené maso orestujeme, přidáme červenou papriku, také orestujeme (lehce aby se nepřipálila), přidáme vodu nebo vývar, protlak, česnek, sůl, pepř, majoránku a dolijeme vodu aby maso bylo ponořené.

  3. Přendáme do PH zapneme na druhý stupeň na 4 hodiny,5 min. před koncem přidáme hotovou hnědou jíšku. Mám PH, které se může dát na plotnu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 057 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí guláš v PH

  • rebeka rebeka

    cibule jsem dala víc, jíšku žádnou, tu nahradila právě cibule, která to celé krásně zahustila;-) posílám bod a foto:-K

    Odpovědět

  • Pomaláč Pomaláč(neregistrovaný)

    :yes: pro guláš v pomalém hrnci!
    Taky dělám http://www.pomaly-hrnec.eu/topic16-hovezi-gulas.ht...
    ...teda spíše řidší maďarskou podobu bez mouky, šťávu hustí dostatek cibule...

    Odpovědět

  • Kaermorhen Kaermorhen

    Dnes jsem hovařila.Ale já teda dopředu nic nerestuji.:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    pokial je nadoba kameninova, tak sa da restovat aj v ph..pokial je keramicka, tak sa to musi orestovat mimo

    Odpovědět

  • Khase Khase(autorka receptu)

    v některých PH se dá restovat cibulka nebo maso na plotně;-)

    Odpovědět

  • dajicech dajicech

    Ahoj, mám PH tři dny, tedy dělám pokusy ;-) Cibuli jsem dala taky normálně na drobno nakrájenou a zamíchala a OK. Také jsem již použila koupenou smaženou a super. Jsem totiž alergická na krájení cibule a častěji používám tu sušenou. Vždy se však jídlo podařilo. :-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

  • Jikotka Jikotka

    Irreno,v PH opravdu nejde restovat cibuli do hněda,ale já jsem dělala guláš a dala jsem cibuli neorestovanou spolu s masem a všemi přísadami a nemělo to chybu...

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Přemýšlím o koupi PH a dívám se na různé recepty, u tohoto například stojí, cibulku orestujeme atd. a pak dáme do PH,to se nemůže dělat přímo v PH?Asi jsem natvrdlá;-(;-(, ale přesto uveďte mě někdo na pravou míru.

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    :-p Jojo, guláš já moc rád a pomalý hrnec taky. Bod už je tam.:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

Tématické fráze: hovězí guláš guláš z kližky v pomalém hrnci hovězí guláš v pomalém hrnci hov.guláš hověz guláš hov guláš hovezi gulas v ph gulas v ph hovězí guláš z pomalého hrnce recepty ph hov. guláš hovezy gulas ph recepty recepty pro ph pomaly hrnec hovezi gulas recepty v ph hovězí guláš recept guláš v pomalém hrnci hovezigulas hovězí guláš pomalý hrnec

Zapomněl/a jsem heslo