Bún bò Huế (tradiční vietnamská polévka z města Hue)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 161 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 398,91 g |
Tuky | 209,21 g |
Vláknina | 9,71 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 5,99 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 31,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bún bò Huế (tradiční vietnamská polévka z města Hue)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEwv
Moje poznámka
Bún bò Huế (tradiční vietnamská polévka z města Hue)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEwv
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bún bò huế,
bun bo hue polévka recept,
bum bo hue,
vietnamské recepty,
polévka bun bo,
bun bo hue recept,
bun bo hue polevka,
bum bo nam bo recept,
polévka bún,
jídlo bun bo hue,
polévka bunbo,
bunbo hue knedlicky,
vietnamská polévka,
recept na bún ga
Suroviny:
ramínko vepřové,
oháňka hovězí,
omáčka rybí,
cukr,
sůl,
tráva citronová,
pepř,
sůl,
krevety,
maso mleté,
nudle rýžové,
salát ledový,
bylinky,
cibulka jarní,
limetka,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (3)
V surovinách se krevety a mleté maso nějak připletly do vývaru, mohl by je tam někdo omylem hodit i s oháňkou a ramínkem...to asi ne....