Okurkový salát KARI

bundada Kuchařka:

Zavařeniny 2 názory

32

Suroviny

2,5 kg okurek nakládaček
8O dkg cibule
3 lžíce soli
Nálev : 4 dlc octa
4O dkg cukru
l lžíce pepře
l lžíce kari
l/2 lžíce chilli
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Omyté nakládačky nařežeme na slabá kolečka a spolu s nakrájenou cibulí na kolečka zasypeme 3 lžícemi soli a necháme 3 hodiny odležet.

  2. Potom zalijeme nálevem, promícháme a nandáme do skleniček a 20 min sterilujeme při 8O°C.
    Z tohoto množství je asi l0 malých sklenic .

Poznámka

Výborná příloha v zimě k masu . Všude

to mělo velký úspěch. Nebojte se zkusit . Je to zase úplně něco jiného než známá okurka . Využijí se také trochu přerostlé okurky a v tom případě je ještě půlím .

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Okurkový salát KARI

  • maris maris

    Udělala jsem jen malé množství na zkoušku, ale je to vynikající a určitě udělám víc, jen jsem ocet naředila vodou, protože by to jinak bylo pro nás moc ostré. Posílám bodík :yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    zaujimave....ozaj zaujimave

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo