Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 5,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fenykel nakrájame na rezance.
Krok 2: Vložíme na kolieska narezané redkvičky a na kocky nakrájané uhorky.
Krok 3: Pridáme olej, šťavu, sekanú vňať, korenie a soľ.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Zveřejněno 9. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Moje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 13 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 3 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 4 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 5 hodinami
Suroviny:
fenykl,
ředkvičky,
okurka čerstvá,
olej olivový,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (1)