Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 673 kJ / 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,60 g |
Tuky | 26,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálený olej dáme plátky masa, které osolíme a opepříme, mírně podlijeme a dáme dusit zakryté do trouby.
Krok 2: Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Přidáme k masu, když je skoro měkké, zalijeme smetanou a dáme kopr. Mírně promícháme a necháme spojit chutě, cca 10 min.
Krok 3: Podáváme s bramborem na jakýkoliv způsob.
Zveřejněno 5. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po valašsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMVo
Moje poznámka
Vepřové po valašsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMVo
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
kotleta,
žampióny,
olej,
sůl,
pepř,
smetana,
kopr
Komentáře (1)