Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový koláč s tvarohem a drobenkou

Šťavnatá rebarbora se skvěle hodí do různých koláčů a buchet. Na tento koláč zaděláme křehké těsto, které naplníme tvarohovým krémem a poklademe kousky rebarbory. Celý koláč ještě posypeme drobenkou s ořechy a skořicí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

6. 6. 2021 16:14

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 387 kJ / 3 439 kcal
Bílkoviny54,89 g
Tuky176,01 g
Vláknina16,06 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy400,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rebarbora má hodně šťávy, proto ji nechám chvíli odstát s troškou cukru, šťávu sliju a až před pečením, dám ostatní ingredience, koláč pak není mokrý a rebarbora je pořád šťavnatá. Zkoušela jsem jí přelít horkou vodou, ale byla moc zvadlá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr, máslo, kakao, vejce, tvaroh ve vaničce, pudink vanilkový, cukr, rebarbora, cukr, skořice, piškoty, máslo, cukr, mouka polohrubá, skořice, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Rebarborový koláč s tvarohem a drobenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4AL6