Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,90 g |
Tuky | 7,10 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme dohromady, necháme cca hodinu uležet v lednici, ať se nám vše důkladně smíchá.
Krok 2: Vytvarujeme placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran opečeme.
Krok 3: Podávala jsem s jednoduchým salátem, ale určitě by se hodilo podávat třeba s pečivem.
Zveřejněno 12. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnZV
Moje poznámka
Karbanátky s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnZV
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 15 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 7 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 9 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 9 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 9 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 9 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 10 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 10 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
koření,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
hořčice sušená,
ocet,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (1)