Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky s tymiánem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Máte doma rybáře, kteří vás zásobí rybím masem? Určitě přivítáte recept na fajn rybí karbanátky. Výkonný robot pomůže odstranit problém s rybími kostmi, dobré ochucení zajistí výbornou smaženou lahůdku. Stačí už jen přidat vhodnou přílohu.

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 125 kJ /
747 kcal
Bílkoviny106,18 g
Tuky11,19 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 880 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy53,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu vykostíme a rozsekáme
v robotu. Krok 2: Přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu, majoránku, tymián, vajíčko, prolisovaný česnek a strouhanku. Krok 3: Dobře promícháme a utvoříme 4 karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na oleji.

TIP: Nejlepší rybí recepty

Zveřejněno 21. 8. 2024 10:33

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3193r

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3193r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ryba, sůl, pepř mletý, česnek, šťáva citronová, vejce, majoránka, tymián, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu