Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 7. 2010 19:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 419 kJ / 1 056 kcal
Bílkoviny84,53 g
Tuky63,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,73 g
Sůl4,50 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 7. 2011 11:08

Opět mi něco uniklo:yes:

maris maris

15. 7. 2010 19:50

Moc děkuju za milé komentáře a za bodíky:-K:-)

Merylas Merylas (moderátorka)

15. 7. 2010 00:44

Ledvinky mám moc ráda. Hezký recept, krásná fotka.:yes:

HankaPu HankaPu

14. 7. 2010 23:13

maruško, nádherné fotky a recept:yes::yes::yes: +

Colombo65 Colombo65

14. 7. 2010 22:15

Krásné foto a mňam papu;-);-);-);-)

ivulinka ivulinka

14. 7. 2010 21:27

Maruško, tak jsi mi připoměla, že u nás už dlouho ledvinky nebyly a to je ma nžel tak miluje. Takhle jako ty jsem je ještě nedělala, možná vyzkouším.
Fotka je opět jako ze žurnálu, bože holka jak ty to děláš s těmi barvami...???

pipre pipre

14. 7. 2010 20:47

Kdysi jsem ledvinky jídávala často, maminka je uměla skvěle připravit a strašně mi chutnaly. Jenže vnitřnosti rodina odmítá a já je léta nedělala. Ale jednou si je stejně udělám, jen nevím, jestli se mi povedou. Recept ukládám, mám jich v oblíbených pár, jen je udělat :-):yes:+1

isindy isindy

14. 7. 2010 20:11

holky, tak já se do nich někdy pustím ;-) ale děti to také nepozřou, nejedí ani játra...:-D

Ivana Ch

14. 7. 2010 19:39

Dělám je dost často a skoro podobným způsobem. Nechávám je také přes noc vymáčet v mléce.Víno dávám ale bílé, zkusím to s tím červeným. Podávám je nejčastěji s bramborem, ale i s rýží jsou báječný.:-p:-K

maris maris

14. 7. 2010 19:35

Isahu:-), ono s tím zase tak moc práce není. Pořádně je propláchnout a to namočení do mléka pomáhá. Já se přiznám, že je dělám jen pro sebe / mám je moc ráda / a pro manžela, děti by je nevzaly do pusy:-(

isindy isindy

14. 7. 2010 19:21

maris, další dobrota :-p - ale přiznávám - ledvinky jsem dělala jen párkrát, je to hrozná piplačka a nikdy si nejdem jistá, jestli jsou pořádně proprané...:-(...joooo, kdyby mi je někdo udělal - to by byla jiná ;-)...tobě :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ledvinky na víně vepřové ledvinky na víně jak připravit ledvinky ledvinky na červeném víně králičí ledvinky recept jak připravit vepřové ledvinky vepřové ledvinky na tymiánu ledvinky recept vepřové ledvinky na červeném vině ledvinky na červeném víně recept ledvinky a srdíčka z laně recept recept ledvinky na vine ledvinky na víně recept hovezi ledvinky na červeném víně ledvinky na na víně ledvinky z laně recepty ledvinky na víně pikantní hovězí ledvinky na víně vepřové ledvinky na na víně recept na vepřové ledvinky na víně

Suroviny: ledvinky vepřové, slanina, cibule, víno červené suché, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, tymián, vývar, mouka, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DQl5