Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 822 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,33 g |
Tuky | 68,27 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 91,74 g |
Postup přípravy
Odstavíme ze zdroje tepla, přidáme nasekanou petrželku a pažitku.
Zveřejněno 13. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGkK
Moje poznámka
Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGkK
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 12 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 7 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 9 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 10 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 11 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 11 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 14 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 14 hodinami
Suroviny:
květák,
pórek,
brambory,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
brynza,
máslo,
olej,
kmín drcený,
koření garam masala,
sůl,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (1)