Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valentýnský pařížský dortík

Touhle nadýchanou čokoládovou dobrotou potěšíte nejen na svatého Valentýna svoje drahé polovičky. Dortík ve tvaru srdce, bohatě zdobený čerstvými jahodami, mandlemi a čokoládou, samozřejmě s láskou připravený.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení korpusu a přípravy šlehačky

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení korpusu a přípravy šlehačky)

12. 2. 2022 23:51

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 875 kJ / 2 838 kcal
Bílkoviny77,60 g
Tuky176,36 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 583 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy217,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, olej, kakao, smetana, kakao, cukr krupice, čokoláda hořká, máslo, čokoláda hořká, jahody čerstvé, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Valentýnský pařížský dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/op4B