Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrstková polévka s uzeným masem

Polévky jsou nedílnou součástí jídelníčku. Taková hustá a výživná hrstková polévka se hodí jak na oběd, tak i na večeři. Mix různých luštěnin si v tomto případě skvěle rozumí s mrkví, petrželí, uzeným masem a kořením.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava)

3. 4. 2023 20:43

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 038 kJ / 726 kcal
Bílkoviny22,47 g
Tuky34,77 g
Vláknina22,22 g
Cholesterol 122 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,09 g
Sacharidy71,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud bude polévka hustší, jen stačí lehce naředit vodou a dochutit kořením a solí. Pokud by byla naopak řidší, můžete vmíchat rozmíchanou vodu s moukou, dle toho jakou požadujete hustotu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, voda, voda, máslo, mouka hladká, maso uzené, cibule, petržel, mrkev, česnek, majoránka, libeček sušený, podravka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hrstková polévka s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L988X