Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Moje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 40 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 44 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok,
vepřový bok recepty,
marinovaný vepřový bok,
vepřový bok recept,
veprovy bok na grilu,
marináda na vepřový bok,
marinovaný vepřový bůček na gril,
marinovany bok,
jak upéct vepřový bok,
recept na veprovy bok,
marinovaný vepřový bůček,
recepty veprovy bok,
marináda na vepřový bůček,
veprový bok na gril,
recept veprovy bok,
vepřový bok marinovaný,
marinovaný pečený bok,
vepřový bok bez kosti recepty obrázky,
vepřový bůček na grilu,
vepřový bok v marinádě
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
sherry,
cukr třtinový,
česnek,
zázvor čerstvý,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
hořčice dijonská
Komentáře (17)
Děkuji za body receptu.