Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 797 kJ / 430 kcal
Bílkoviny8,51 g
Tuky3,36 g
Vláknina3,23 g
Cholesterol0 mg
Sodík5 104 mg
Sůl12,10 g
Sacharidy58,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle časopisu Albert, mírně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

25. 10. 2011 16:14

Moc krásně vypadající bašta:-K+15:-p:yes:

Eliza

24. 10. 2011 18:12

No, rumem asi ne...:-* Sherry je silné víno, které několik let zraje v dřevěných sudech a má větší podíl alkoholu. Možná bych ho nahradila portem, možná martini...možná i koňakem (v menším množství). Ale nevím, proč ho vlastně nahrazovat...;-)

smukoo

24. 10. 2011 18:01

jarmilus: asi rumom...

jarmilus

24. 10. 2011 10:13

dá se sherry něčím nahradit?

Bibinka

24. 10. 2011 09:35

Elí, tak to bude skvělé masíčko a já ho přímo cítím v ústech:-p Dávám ti 14.bodík to je jasný-(jen si oprav v surovinách ten třtinový cukr, máš tam třitovej a ten já neznám:-D

Dana61

24. 10. 2011 08:48

jednomu se sbíhají sliny - dvoubarevné maso je báječné:yes::-D

varilamyskakasicku

23. 10. 2011 20:05

:yes::yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku

23. 10. 2011 19:57

Zapomněla jsem dát bodíka:-K:-K

varilamyskakasicku

23. 10. 2011 19:52

Eliza:Jo, máš krásné papání,ale my radši toto,ale ten brokolicový salát je sytý a moc zdravý i pro rodiče,hodně vitamínů a chleba k tomu a odpadneš,:-)také i zdravá změna,ale saláty jsou na večeře moc zdravé Eli,moc chutnal tady manželovo kolegům, snědli vše a že to jsou chlapi:-K:-K;-)

mysulka

23. 10. 2011 19:48

:-p mňam, dala bych si hned:yes: jednou za čas bůček neuškodí;-):-K

ivulinka

23. 10. 2011 19:48

Zdravé bílé maso prorostlé červeným, ale pěkně nafoceno:yes:

hanahcotton

23. 10. 2011 19:34

A také bych podotkla, že je i možná trestné dávat takové recepty veřejně, protože mé chuťové buňky pořádají revoluci a já když na to koukám večer po práci, tak co s tím pak mám asi dělat???? :-// Na to už mi nikdo recept nenapíše, co :-?:-?:-D:-D

Eliza

23. 10. 2011 19:27

:-8:-D:-D, já jsem si říkala, že pár lidí napadne, jak to stravování máme masové poslední dobou...;-) Ale vysvětlím - máme na bytě rodiče, kteří se stěhují ze starého bytu do nového...asi pět ulic od sebe...a my jsme na půl cesty. Na chalupě je už nevlídno, tak jsou s námi. A tatínka bych nějakou brokolicí, kuskusem, nebo nedejbože salátem nepoctila...;-)takže proto. No, dnes večer se přesouvají do nového, tak si odlehčíme na stravě...:-)) Ale i tak jsem k večeři většinou dělala saláty (včera s mozzarellou) nebo lehké těstoviny.
Děkuji za body receptu.:-K

suslajda

23. 10. 2011 18:58

Moc pěkný bůček;-)bůček mám moc ráda:yes::yes:

rebeka

23. 10. 2011 18:51

tak dietní to nebude, ale o to lepší:-8:-8 vypadá to velmi, velmi žravě:-8:-p:-D:yes::yes:, krásné ingredience, ještě hezčí obrázky:-):-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový bok vepřový bok recepty marinovaný vepřový bok vepřový bok recept veprovy bok na grilu marináda na vepřový bok marinovaný vepřový bůček na gril marinovany bok jak upéct vepřový bok recept na veprovy bok marinovaný vepřový bůček recepty veprovy bok marináda na vepřový bůček veprový bok na gril recept veprovy bok vepřový bok marinovaný marinovaný pečený bok vepřový bok bez kosti recepty obrázky vepřový bůček na grilu vepřový bok v marinádě

Suroviny: bok vepřový, sůl, sherry, cukr třtinový, česnek, zázvor čerstvý, protlak rajský, omáčka sojová, hořčice dijonská

TopRecepty.cz

Marinovaný vepřový bok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qMD0