Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 295 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,83 g |
Tuky | 2,87 g |
Vláknina | 7,88 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 25,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na kocky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, vsypeme mletú papriku, premiešame, zalejeme horúcou vodou a dusíme 30 minút.
Krok 2: Vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, vložíme narezanú papriku a paradajku a dodusíme do mäkka. Podávame s nokami alebo zemiakmi.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59PA
Moje poznámka
Srnčí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59PA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 54 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 6 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 7 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
pecena srnci zebra,
pečené srnčí maso,
srnci zebra,
srnci zebra pecena,
srnčí maso pečené,
perkelt ze zvěřiny,
srnčí žebra recepty,
perkelt ze srnčího masa,
srnčí žebro,
recepty pečené srnčí maso,
perkelt recept,
perkelt,
perkelt z srnciho masa,
srnčí kotleta recept,
srnčí perkelet,
srncí zebra recept,
pečené srnčí žebro,
pečené srnčí,
srnčí,
zvěřina srnčí žebra recept
Suroviny:
maso srnčí,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
rajče,
olej
Komentáře (11)
Dneska polovička vykostila srnčí plecko uvařila vývar ze zbytků a kostí a nakrájela masíčko.Jááák byl usilovný, kvůli tvému srnčímu perkeltu !
Foto přidáno !