Srnčí ragú

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 3 názory

Suroviny

500 g srnčího masa
1 mrkev
1 cibule
olej
6 kuliček pepře
4 zrnka nového koření
1 bobkový list
1/2 citronu
sůl
1 dcl červeného vína
1 lžíce rybízové marmelády
1 lžička solamylu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade potreby podlievame horúcou vodou.

  2. Potom pridáme lekvár, citrón a dodusíme do mäkka.

  3. Vyberieme citrón a bobkový list a ragú zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom.

  4. Podávame ozdobené citrónom a so zemiakmi, príp. len chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Srnčí ragú

Tématické fráze: ragú srnčí maso recepty srnčí ragú na červeném víně srnčí recepty ragů recept srnčí recepty srnčí recepty ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího srnčí čína srnec recepty srnčí recept recepty ze srnčího ragů ze srnčího recepty ragu recepty srnci maso srnčí rizoto recept ragu ragu ze srnčího masa recept na ragu

Zapomněl/a jsem heslo