Srnčí ragú

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 3 názory

Suroviny

500 g srnčího masa
1 mrkev
1 cibule
olej
6 kuliček pepře
4 zrnka nového koření
1 bobkový list
1/2 citronu
sůl
1 dcl červeného vína
1 lžíce rybízové marmelády
1 lžička solamylu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade potreby podlievame horúcou vodou.

  2. Potom pridáme lekvár, citrón a dodusíme do mäkka.

  3. Vyberieme citrón a bobkový list a ragú zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom.

  4. Podávame ozdobené citrónom a so zemiakmi, príp. len chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Srnčí ragú

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: ragú srnčí maso recepty srnčí recepty ragů recept srnčí ragú na červeném víně srnčí recepty srnčí recepty ze srnčího masa srnčí recept srnčí čína srnec recepty recepty ragu nejlepší recepty ze srnčího ragů ze srnčího recepty ze srnčího recepty srnci maso recept ragu recept na ragu srnčí rizoto ragu ze srnčího masa

Zapomněl/a jsem heslo