Výpečky na Birellu pečené v pečence
Použití nealkoholického piva Birell, dodává masu jedinečnou a jemnou chmelovou příchuť. Pomalu pečené výpečky jsou šťavnaté, křehké a plné chuti, neboť pečení v pečence zajišťuje rovnoměrné propečení a zachování všech šťáv.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 978 kJ / 1 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,30 g |
Tuky | 65,40 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 909 mg |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Přidáme worcester, sádlo a pečenku přiklopíme víkem. Krok 3: Po 50 minutách maso otočíme, podlijeme pivem a pečeme ještě 40 minut doměkka. Během dopékání maso jednou přelijeme vypečenou šťávou. Krok 4: Podáváme se zelím a knedlíkem, hodí se i vařené brambory.
Zveřejněno 14. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky na Birellu pečené v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoQv
Moje poznámka
Výpečky na Birellu pečené v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoQv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 41 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 42 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
sádlo,
omáčka worcesterová,
česnek sušený,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.