Bulgur se zeleninou a volskými oky
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit bezmasý pokrm. Bulgur se zeleninou a volskými oky tak potěší nejen vegetariány, ale zachutná i zapřisáhlým milovníkům masa.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 899 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,03 g |
Tuky | 107,36 g |
Vláknina | 53,74 g |
Cholesterol | 2,12 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 270,37 g |
Postup přípravy
Na oleji usmažíme volská oka. Krok 5: Na talíři každou porci posypeme nakrájenou cibulovou natí, položíme volská oka a dozdobíme červenou cibulí, paprikou a petrželkou.
Zveřejněno 3. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur se zeleninou a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zkY
Moje poznámka
Bulgur se zeleninou a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zkY
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 18 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 57 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Suroviny:
bulgur,
vývar masový,
cibule,
cibule červená,
cuketa,
mrkev,
celer,
máslo,
vejce,
olej,
sůl,
pepř mletý,
beraní rohy,
nať cibulová,
petrželka
Komentáře (2)