Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Švestková nutela

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2009 16:52

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie33 823 kJ / 8 084 kcal
Bílkoviny84,00 g
Tuky84,00 g
Vláknina172,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 662,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

2. 9. 2013 19:26

lucie: niekomu to možno chutí s pudingom, nám nie. Nevidím dôvod miešať do nejakého zavárania puding, ten slúži na iné účely.;-)

lucie

2. 9. 2013 14:40

doporučuji do nutely vmíchat s cukrem a kakaem i čokoládový nebo vanilkový pudingový prášek, 2 balení,dle konzistence můžete přidat nebo ubrat, podle toho,jak hustou ji chcete mít

xalfons

2. 8. 2012 18:45

Vaši nutelu jsem zkoušela loni, byla o mnoho hustší než ta co jsem dělala letos, ale přidala jsem si do té vaší dvojitou dávku čokolády:-))jinak je moc dobrá:-K:yes:

tejaja

5. 10. 2011 15:33

nachos: Nie sú slivky ako slivky, každý druh má iné množstvo vody a záleží aj na tom, aký je rok. Ale určite by som vodu nevylievala, ale nechala viac odpariť. S tou vodou by si vyliala aj minerály a to je škoda.;-)

nachos

5. 10. 2011 07:07

Včera jsem dělala, místo kakaa jsem dala granko, je to moc dobré, ale dost tekuté jak už tady bylo psáno. Asi jsem měla před mixováním vylít vodu, nevím, každopádně dnes budu dělat z jablek, tak uvidíme.

tejaja

25. 7. 2011 20:59

alena:Dá sa natierať. Nie je taká hustá ako keď kúpite nutelu v obchode, ale natierať sa dá. Najčastejšie ju používam na plnenie palaciniek.

alena

25. 7. 2011 18:33

Dobrý den, dělala jsem nutelu podle nějakého receptu loni, ale měla jsem ji tekutou...jakou má tahle Vaše konzistenci? Dá se pěkně natírat nebo trochu teče?:-) Děkuji za odpověď ;-)

Paprika

4. 9. 2009 12:02

Vašku - švagrová ji vařila minulý víkend (když byla ještě v jednom kuse :-D) a trochu jsme dostali. Dala jsem to v týdnu klukům na lívance místo marmelády a chutnalo jim.;-)

tejaja

4. 9. 2009 11:06

Vašku, používam to ako náplň do palaciniek, na pudingové a zmrzlinové poháre, v tenšej vrstve aj na chlieb s maslom. Plnila som aj rohlíčky a buchty ;-)z kysnutého cesta, len ich treba dobre uzatvoriť, aby počas pečenia nevytiekli.

Vaclav Fronek

4. 9. 2009 06:49

Terko. Na co to používáš. Na koláče?

tejaja

3. 9. 2009 19:15

Veď príve Janka, už neviem, čo s nimi;-)

JanaDorazinova

3. 9. 2009 18:47

To znám, ale dělala jsem to z jablek a bylo to hned pryč. Se švestkama to může být hodně zajímavé a teď jich je tolik!:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švestkova nutela švestková nutella švestková nugeta švestková nutela recept švestková nutella recept svestkova nutella s cokoladou švestková nutela postup recept švestková marmeláda recept na švestkovou nutelu recepty švestková nutela nugeta z jablek švestková čokoláda švestková nutela s čokoládou jablečná nugeta nutela sveskova nutela švestkový nutela recept na nutelu švestkova nutella s pudinkem recept švestkova nutela

Suroviny: švestky, cukr, kakao, čokoláda na vaření

TopRecepty.cz

Švestková nutela

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rR3L