Šafránové kernotto s dýní
Toto výborné a lehké jídlo připravíme ze špaldových krup. Skvělou chuť mu dodává nasládlá máslová dýně, bílé víno a výrazný šafrán. Podáváme ho posypané čerstvou petrželkou a parmazánem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,52 g |
Tuky | 61,00 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2024 14:00
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šafránové kernotto s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOl5
Nejnovější recepty
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 18 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní řezy
Přidáno před 20 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tortilly s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Kečupy Heinz dostanou nový design: Jeden trik zabrání restauratérům doplňovat původní obal levnějším výrobkem
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka z klouzků
kimlo před 1 hodinou
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 2 hodinami
Houbové topinky
Slavista62 před 2 hodinami
Ovesné lívanečky
Kattyy před 3 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
PodavkaJ před 11 hodinami
Vepřová panenka se smetanovým přelivem
Lisa444 před 14 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ofiponka před 15 hodinami
Batáty s hlívou
Cook.Chef před 15 hodinami
Houbová smaženice
PetraCy před 15 hodinami
Komentáře (1)