Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Jednoduché a lahodné jídlo, které je hotové do půl hodiny, ocení nejen diabetici. Restovaná vepřová panenka se pěkně doplňuje s chutí dýně hokaido a čínského zelí, k dochucení pak postačí jen česnek.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEnw
Moje poznámka
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEnw
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
dýně hokkaido,
zelí čínské,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)