Mleté maso se zelím
Máte ještě trochu kysaného zelí? A myslíte, že nelze připravit jako lehké letní jídlo? Tak zkuste variantu s mletým masem a zakysanou smetanou. Rychlé, chutné jídlo, připravené ze surovin, které mohou čekat i ve vaší spíži a chladničce.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,03 g |
Tuky | 98,74 g |
Vláknina | 26,41 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 59,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 10:39
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
9. 7. 2023 09:49
21. 1. 2023 14:03
Vepřo (mleté mäso!), zelo atď.
Súhlasíte?
Palacinky s čokoládou, orechami, šľahačkou a cesnakom - podobný výmysel "kuchára".
9. 1. 2023 09:55
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
2. 12. 2017 14:24
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
8. 5. 2017 14:34
U Vás doma do Segedínskeho gulášu patrí bůček.
Perfektne!
U nás bůček, našťastie, bežne ani nepredávajú.
Takže, každému to, čo chutí (chutná).
My varíme guláš len z hovädzieho mäsa tak, ako je to samozrejmé v Maďarsku, kde guláš (Gulyás, aj keď to je v skutočnosti polievka a správne je Pörkölt, alebo Perkelt, ako sa to zvykne v našich zemepísnych šírkach písať).
Takže netreba sa rozčuľovať.
Ja mám vyše 2000 receptov na Guláš, od Tichého oceánu až znova po Tichý oceán a nepíšem tým ostatným, že tam patrí to alebo ono.
29. 9. 2016 05:27
29. 9. 2016 04:35
27. 9. 2016 22:35
No, tak to asi máte taky tyto nůžky, že
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
https://www.zena.cz/nuzky-na-pazitku/r~i:photo:598...
27. 9. 2016 21:48
27. 9. 2016 12:31
No, napřed ve mně hrklo, že používáte nožíce na pažitku...
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
***
Kysané zelí kupuju v sáčku... Napřed ustřihnu rožek a vydlábím kyselou vodu. Pak sáček podélně (i se zelím) rozkrojím, ale nedokrojím k podložce. Potom sáček napříč naněkolikrát překrojím, ale avšak opět nedokrojím k podložce. Nakonec zelisko vyklopím do, v tomto případě, guláše
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
27. 9. 2016 09:02
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
cecilka:
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
casino:
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
27. 9. 2016 07:53
26. 9. 2016 13:43
casino: nie ste jediny, co takyto segedin vari. Je popularny najma medzi majitelmi krankasoveho chrupu
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
26. 9. 2016 09:12
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Zelí samozřejmě sleju a až podle chuti tu kyselou vodu dolévám...
Vařím z mleté prasečiny a největší "umění" je, nerozfofrovat maso do mrtě, ale avšak tak, že aby zůstalo v hrudkách, takže moc nemíchat
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Vankova marie: neregi
No, dobrýýý...
Tedy až na ty vulgarizmy
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
mika59:
No, dobrýýýý...
Tedy rcp
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
hosta:
No, dobrýýý...
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Simona Skolakova:
No,...
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: guláš z mletého masa segedínský guláš z mletého masa recepty z mleteho masa mleté maso recepty mlete maso segedin podle babicy perkelt z mletého masa maso na segedin segedínský z mletého masa mleté maso se zelím madarsko segedýn z mletého masa rozmělněné maso segedinsky gulas s mleteho masa segedin babicy segedín jednoduše mleté maso recept recept segedin perkert z mletého masa jak se cte segedin receptik na segetin
Suroviny: maso mleté, zelí kysané, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, pepř mletý, sůl, cukr
Mleté maso se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zXR
27 názorů