Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Výborný štikozubec, připravený v pečence je ideální, když zrovna nemáte čas, ale chcete si pochutnat na dobrém jídle. Všechny suroviny jen snadno naskládáte do pečenky a zapnete. Rychlé a lahodné jídlo máte do 60 minut na stole a s minimem nádobí a nepořádku.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Moje poznámka
					
				
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Suroviny:
						
							štikozubec, 
						
						
							brambory, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka zelená
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (4)