Pomazánka z vařeného hovězího masa
Zbývá vám kousek vařeného hovězího masa? Třeba při vaření silné polévky? Zpracujte ho v chutnou a sytou pomazánku na chléb, topinky, chuťovky či tousty. Příprava zabere pár minut a výsledek bude velmi zajímavou variantou pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkEND
Moje poznámka
Pomazánka z vařeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkEND
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 33 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
salám lovecký,
sýr tvrdý,
cibule,
hořčice,
majonéza,
kapie,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (2)