Polévka z podmáslí
Polévky mají v naší kuchyni nezastupitelnou roli. Jsou syté, zahřívají a zpravidla jsou také rychle hotové. Stejně tak je tomu i v případě této polévky. Je plná brambor, koření a kyselého podmáslí, které jí dodá typickou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Moje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 17 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 20 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 31 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 37 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (1)