Polévka z podmáslí
Polévky mají v naší kuchyni nezastupitelnou roli. Jsou syté, zahřívají a zpravidla jsou také rychle hotové. Stejně tak je tomu i v případě této polévky. Je plná brambor, koření a kyselého podmáslí, které jí dodá typickou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Moje poznámka
Polévka z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAZW
Nejnovější recepty
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 25 minutami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 14 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
QproTest před 11 minutami
Sváteční maková bábovka
QproTest před 12 minutami
Medovník od Sebeny
Xilena před 29 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 1 hodinou
Cikánský řízek
Vasrmanka před 1 hodinou
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 2 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 2 hodinami
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (2)