Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z podmáslí

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

31. 1. 2022 16:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 688 kJ / 1 359 kcal
Bílkoviny93,10 g
Tuky58,42 g
Vláknina8,83 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 1,38 g
Sůl1,05 g
Sacharidy112,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

31. 3. 2023 18:13

Michal2323: Já kuličky pepře a nového koření spolu s bobkovým listem dávám do nerezového sítka , který se dá uzavřít. Je to sítko na čaj. Pak se pohodlně vyndá a nemusíte nic lovit v polévce. Tak můžete nechat koření po celou dobu vaření.

Michal2323

31. 3. 2023 17:21

To koření pak z polivky vyndavate nez tam nalejete podmáslí??

RubyRom RubyRom

10. 10. 2022 11:26

Marie Svarcova: klidně přidej foto. Dělám taky ve více variantách :-K

Marie Svarcova

10. 10. 2022 11:01

:-)<3:yes::yes: Máš ji skvělou, také ji máme rádi,dávám do ní i houby a vejce smažená. Jestli nevadí přidám foto s houbami. :-K

Gregusa Gregusa

10. 10. 2022 10:07

Také znám tento druh polévek a říkáme jim kudlanka.:-K Babička byla z jižních Čech, odtud název kudlanka, neboli polévka zahuštěná moukou, zakudlanou do podmáslí nebo kysané smetany. Jsou velmi chutné <3 a já sám vařím čtyři varianty této polévky, dvě mám i ve svých receptech.:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2022 17:46

I my tu příjemně navinulou chuť podmáslových i kefírových polévek máme rádi:-QDala bych si:-K

RubyRom RubyRom

31. 1. 2022 18:39

mika59: Moc děkuji:-K

mika59 mika59

31. 1. 2022 18:09

Máme ji rádi <3 Máš ji pěknou.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: podmáslí, brambory, česnek, kopr, kmín celý, sůl, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, ocet, mouka hladká, máslo, vejce

TopRecepty.cz

Polévka z podmáslí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GyJJ