Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 5 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 9 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 5 minutami
Lečo
Lenka Sedlackova před 13 minutami
Plněné pečené batáty
evahy před 23 minutami
Cikánský řízek
Petulensie před 1 hodinou
Bratislavská buchta
DanaDR před 1 hodinou
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 2 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 4 hodinami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 4 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (2)