Bramboráčky s prejtem
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které si zamilujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Moje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 15 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 8 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 10 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 11 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 11 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 11 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 12 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
paprika kozí roh,
okurky sterilované,
petrželka
Komentáře (1)