Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,10 g |
Tuky | 37,70 g |
Vláknina | 17,36 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo s pohankou.
Zveřejněno 12. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné paprikové lusky s mletým masem, cuketou a kouličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KMY
Moje poznámka
Plněné paprikové lusky s mletým masem, cuketou a kouličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KMY
Nejnovější recepty
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 1 hodinou
Zbytkový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 19 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 46 minutami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 4 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 4 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 5 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 6 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 17 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky mletým masem,
plněný paprikový lusk,
pečené plněné paprikové lusky plněné vepřovým masem,
plněné paprikové lusky,
paprikový plněný lusk,
plněné papriky mletým,
plněné papriky s mletým masem,
paprikové lusky plněne,
paprikový lusk,
paprikové lusky plnene mletym
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
maso vepřové mleté,
vejce,
cuketa,
sůl,
pepř,
olej,
česnek,
cibule bílá,
pasírované rajčata,
rajče cherry,
cukr,
strouhanka,
bobkový list,
pepř celý,
skořice,
vývar masový
Komentáře (1)