Jablečná focaccia
Ze slunné Itálie pochází krásně nadýchaná focaccia, kterou většina z nás zná spíše na slaný způsob. Tuto dobrotu z kynutého těsta můžete připravit i na sladko, s jablečnou náplní, která příjemně voní po skořici.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 7: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Nalijeme na něj zbytek směsi, vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů.
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Moje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 1 hodinou
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 4 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 13 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 17 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 18 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
jablko
Komentáře (1)