Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná focaccia

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

21. 2. 2010 19:03

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 891 kJ / 2 125 kcal
Bílkoviny60,50 g
Tuky41,85 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy367,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: kniha Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně, upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

11. 8. 2017 13:19

sunnydog: Mám radost, že chutnalo, děkuji :-K

sunnydog

10. 8. 2017 23:40

Luxus, po kterém se jen zaprášilo! Náplň - sušená rajčátka vlastní výroby, plísňový sýr, bazalka, posypáno kari bylinkou smilem. Zítra opět peču! <3:yes:

zizala zizala

1. 11. 2016 11:45

chocolate: Já děkuju za vyzkoušení a pochvalu :-K:-K Mám radost, že jsi spokojená a že chutnalo :-*

chocolate chocolate

1. 11. 2016 11:34

Musim pochvalit, je to vyborne.
Delala jsem variantu s gorgonzolou a spenatem a druhou s mozzarellou a pestem z medvediho cesneku.
Opet recept, ktery nezklamal, dekuji:yes:.

zizala zizala

4. 11. 2011 20:37

misza: Jéé, Míšo, to mám radost :-)):-8 Mockrát děkuju za vyzkoušení a krásnou fotku :yes::-K:-K

misza misza

4. 11. 2011 15:13

Zizalo, děkuji za prima inspiraci:-) Bylo to výborné. Náplň jsem udělala orestovanou hlívu s cibulí, bazalkou, nivou, rajčaty a mozzarellou. Posílám bodíka a přidávám foto.:yes:

pipre pipre

21. 2. 2010 20:56

Teda Jarko, během chvilky tu vidím 5 receptů od tebe a jeden lepší než druhý. Super!!:yes:7.

Eliza Eliza

21. 2. 2010 20:25

Obě náplně jsou úžasné (a doufám, že i těsto), takže je co nejdříve zrealizuje současně...:yes::-p

sebena sebena

21. 2. 2010 19:54

Asi bych měla dilema vybrát si jen jednu náplň;-):-p:yes:

spagetka spagetka

21. 2. 2010 19:34

Já chci obě náplně :-D:-p:yes::yes:

terysha.mathey terysha.mathey

21. 2. 2010 19:28

mnámm:yes:

zizala zizala

21. 2. 2010 19:16

No, nám víc chutnala ta s rajčaty ;-):-8:-p

maris maris

21. 2. 2010 19:15

žížalko, já obě:-p - ukládám a +:yes::-)

Lusinda79

21. 2. 2010 19:06

žížalko:yes:, já bych si nabídla tu gorgonzolovou:-8

michsamant

21. 2. 2010 19:05

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: foccacia foccacia recept plnena foccacia recept foccacia recepty foccacia recept na foccacia foccacio foccacia plněná focacia focacia recept recepty na foccacio fokacia fokaccia plnena focacia fokaccia recepty recept na foccacio fokaccio fucacio focacio fokacia recept

Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí sušené, gorgonzola, sýr mozzarella, špenátové listy, rajče sušené, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, olej olivový, sůl hrubá, rozmarýn čerstvý

TopRecepty.cz

Plněná focaccia

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOxD