Jarní ptáček
Jemné vepřové maso obalené kolem barevné zeleninové náplně je šťavnaté, voňavé a plné chuti. Skvěle se hodí k bramborové kaši nebo rýži a potěší každého, kdo má rád sytá jídla s neotřelým nápadem.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67xg
Moje poznámka
Jarní ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67xg
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 6 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 7 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 9 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 9 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 10 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 10 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 11 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
mrkev,
hrášek mražený,
kukuřice,
slanina,
cibule,
olej,
mouka hladká,
smetana na vaření,
pepř mletý
Komentáře (1)