Suroviny
Porce: 4 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 584 kJ / 3 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,73 g |
Tuky | 283,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
Moje poznámka
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 9 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 11 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 7 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 8 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 9 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 11 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 11 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 13 hodinami
Květákové placičky
Linova před 13 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 13 hodinami
Tématické fráze:
ptacky na divoko,
rozpustene ptáčky,
záklechtka,
ptacci na divoko,
plneni ptáček,
plnění ptáčci,
domácí ptáčky,
ptáček na divoko,
španělský ptáček na divoko,
rozpuštěný ptáček,
rozpuštěné ptáci,
rozbalené ptáčky,
spanelsky ptacek lada hruska,
španělské ptáčky z mletého masa,
jak plnit ptáčky,
rozpušteny ptáček recept,
záklechtka recepty,
španělský ptáček z mletého masa,
čím plnit ptáčky,
rozpuštěný ptáčci
Suroviny:
maso mleté,
strouhanka,
koření staročeské,
vejce,
salám gothaj,
špek,
okurka čerstvá,
cibule,
mouka,
voda,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
hořčice,
tuk
Komentáře (5)