Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme.
Krok 2: Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd.
Krok 3: Omotáme nití nebo sepneme jehlou.
Krok 4: V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je.
Krok 5: Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Moje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Nejnovější recepty
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 18 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
Monkrizova před 1 hodinou
Liptovská pomazánka
Moanka před 2 hodinami
Mleté uzené válečky
Panova před 2 hodinami
Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta
martiline před 2 hodinami
Koblížky z trouby
veverka30 před 2 hodinami
Rakouský makovec bez mouky
dexulka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Maykl83 před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Jana Pova před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
dalibor57 před 6 hodinami
Cheesecake
Mapavli před 9 hodinami
Tématické fráze:
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček z kuřecího masa,
kuřecí španělské ptáčky,
jak připravit dobré španělské ptáčky,
kuřecí španělský ptáček,
španelské ptáčky z kuřecího masa,
rozlítaný španělský ptáček,
recept španělský ptáček,
ptacek,
recept na španělské ptáčky,
španělské ptáčky z kuřecího,
španělští ptáčci,
španělský ptáček z kuřecího,
ptáčci,
španělské ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recepty spanelsky ptacek,
španelské ptáčky recept,
španělský ptáčci
Suroviny:
maso,
slanina,
cibule,
mrkev,
párky,
okurky sterilované,
vejce,
sůl
Komentáře (11)