Španělský ptáček

Lendiiik Kuchařka: Lendiiik

4 porce Drůbeží maso 10 názorů

Suroviny

4 plátky masa (hovězí, kuřecí králičí)
slanina
cibule
mrkev
párek
kyselá okurka
vejce
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme.

  2. Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd.

  3. Omotáme nití nebo sepneme jehlou.

  4. V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je.

  5. Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.

Poznámka

Podáváme s rýží

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Španělský ptáček

  • 1206Luccy 1206Luccy

    Dovolila jsem si přidat foto..Moje druhá omáčka :-8

    Odpovědět

  • abakluk abakluk(neregistrovaný)

    plátky masa před náplní osolím,opepřím,potřu plnotučnou hořčicí,při dušení přidám kousíček masoxu

    Odpovědět

  • Jiří Bureš Jiří Bureš(neregistrovaný)

    Podle tradičního receptu naší babičky http://recepty.jiribures.cz/masa/spanelsti-ptacci/ dáváme dovnitř místo jednotlivých ingrediencí nádivku. Když jsem návod četl poprvé, tak mě to překvapilo, ale je to překvapivě dobré.

    Odpovědět

  • johny.bello johny.bello(neregistrovaný)

    Dělala jsem je dneska poprvé(ve svém životě)z kuřecích prsních svalů, jen bez mrkve a jsou výborné. Také jsem přidávala plnotučnou hořčici. A dovnitř jsem dala kuřecí párečky se sýrem. Mňamka. ;-)

    Odpovědět

  • danstav danstav

    Taky dávám hořčici. A hlavně těsně před koncem přidám do omáčky 1-2 lžíce červeného vína. A zatím to mělo vždy velký úspěch.

    Odpovědět

  • Ilona1 Ilona1

    To já nedávám vajíčko ani mrkev do ptáčků,ale kys.okurku,slaninu,godhaj,cibuli,česnek a vše nakrájím na drobné kostičky.To vše spojím hořčicí a přidám trochu pepře.Vřele doporučuji...zmněna je život!:yes:

    Odpovědět

  • Saimi Saimi

    Jo to taky děláme ve škole.S tou hořčicí to je pravda.Já vžydcky když dělám něco takového třeba jako roláda tak tam hořčice nesmí chybět.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Míšo, tak to jsme dvě;-)já je bez hořčice ani nedělám:-p

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Já přidávám ještě na plátky masa obyčejnou hořčici

    Odpovědět

  • lucie lucie(neregistrovaný)

    prosim mam to bez chute :-(;-(

    Odpovědět

Tématické fráze: španělský ptáček španělský ptáček recept španělský ptáček z kuřecího masa kuřecí španělské ptáčky jak připravit dobré španělské ptáčky kuřecí španělský ptáček španelské ptáčky z kuřecího masa rozlítaný španělský ptáček recept španělský ptáček ptacek recept na španělské ptáčky španělské ptáčky z kuřecího španělští ptáčci španělský ptáček z kuřecího ptáčci španělské ptáčky ptáčky z kuřecího masa recepty spanelsky ptacek španelské ptáčky recept španělský ptáčci

Zapomněl/a jsem heslo