Obalený květák z remosky
Rádi byste si dali smažený květák, ale nedělá vám dobře smažené jídlo? Upečte ho v remosce. Růžičky květáku stačí namočit do těstíčka a obalit ve strouhance. Pak jen vložíte do remosky na pečicí papír a za půl hodinky je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Moje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 6 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 6 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 8 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 9 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
olej,
strouhanka
Komentáře (2)