Obalený květák z remosky
Rádi byste si dali smažený květák, ale nedělá vám dobře smažené jídlo? Upečte ho v remosce. Růžičky květáku stačí namočit do těstíčka a obalit ve strouhance. Pak jen vložíte do remosky na pečicí papír a za půl hodinky je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Moje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 2 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 6 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 8 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 9 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 9 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 10 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 10 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
olej,
strouhanka
Komentáře (2)