Cikánská hovězí pečeně

iveta77 Kuchařka: iveta77

Hovězí maso 1 názor

Suroviny

500 g hovězího masa
20 g slaniny
sůl
pepř
1 větší cibule
50 g sádla
voda na podlití
2 lžíce rajčatového protlaku
3 papriky
2 rajčata
mletá sladká paprika
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme.

  2. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, opečeme je po všech stranách a přidáme mletou papriku. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, vložíme do trouby a pečeme pod pokličkou do změknutí. Při pečení maso občas obrátíme, dle potřeby podléváme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné a na nudličky pokrájené papriky a rajčata. Pečeme dále, až maso změkne.

  3. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 333 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cikánská hovězí pečeně

Tématické fráze: cikánská pečeně cikánská hovězí pečeně hovězí pečeně hovězí cikanska pečeně cikánská hovězí pečeně recept cikánská hovězí pečeně videorecept cikánská hovězí pečeně s dušenou rýží recepty hovězí maso cikánská pečeně cikánská pečeně s rýží top recepty cikánská pečeně cigánská hovězí pečeně cikanská hovězí pečeně recepty cikánská pečeně recept cikánsápečeně hovězí maso hovězí pečeně cikánská cikanská hovězí maso video recepty www cikánská hovězí pečeně hovězí cikánská cikánská pečeně recepty

Zapomněl/a jsem heslo