Cikánská hovězí pečeně

iveta77 Kuchařka: iveta77

Hovězí maso 1 názor

Suroviny

500 g hovězího masa
20 g slaniny
sůl
pepř
1 větší cibule
50 g sádla
voda na podlití
2 lžíce rajčatového protlaku
3 papriky
2 rajčata
mletá sladká paprika
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme.

  2. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, opečeme je po všech stranách a přidáme mletou papriku. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, vložíme do trouby a pečeme pod pokličkou do změknutí. Při pečení maso občas obrátíme, dle potřeby podléváme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné a na nudličky pokrájené papriky a rajčata. Pečeme dále, až maso změkne.

  3. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 341 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cikánská hovězí pečeně

Tématické fráze: cikánská pečeně cikánská hovězí pečeně cikánská hovězí pečeně recept cikánská pečeně s rýží hovězí cikanska pečeně hovězí pečeně recepty hovězí maso cikánská pečeně cigánská hovězí pečeně cigánská pečeně hovězí pečeně recept hovězí pečeně cikánská hovězí recepty cikánská hovězí pečeně videorecept hovězí maso hovězí cikánská cikanska hovezi pecene s ryzi hovězí recept recept na cikánskou hovězí pečeni cikánská pečeně v troubě cikanska hov.pecene,recept

Zapomněl/a jsem heslo