Vepřové ragú po selsku-DIA

Dietní recepty DIA Doba přípravy: Pokud použijeme tlakový hrnec, tak 15-20 min 19 názorů

Dietní recepty DIA Doba přípravy: Pokud použijeme tlakový hrnec, tak 15-20 min 19 názorů

Suroviny 1 porce

120 g libové plece
1 lžička oleje
2 g slaniny
2 g hladké mouky
40 g cibule
2 větší stroužky česneku
40 g žampionů (mohou být z konzervy)
1/4 kostky masoxu
mletý pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Plecko si nakrájíme na menší kousky, slaninu na kostičky. Na pánvi nebo v tlakovém hrnci na oleji rozškvaříme slaninu, přidáme maso a mícháme do vydušení šťávy z masa.

  2. Zaprášíme hladkou moukou, lehce osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a žampiony.

  3. Podlijeme troškou vody, přidáme masox a dusíme doměkka. Po dovaření opepříme a posolíme, pokud je potřeba. Podáváme s bramborami uvařenými ve slupce.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Diabetická kuchařka.

Myslím, že by bylo fajn, aby tady byly i takové recepty s postupem. Svého času jsem je hodně vyhledávala. Co se týká chuti, jídlo bylo maximálně pochváleno. Brambory netřeba solit, šťáva vystačí.

Komentáře k receptu Vepřové ragú po selsku-DIA

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové ragú dia kuchařka dia recepty z vepřového masa vepřové ragu recept vepřová plec po selsku ragu z plecka vepřové maso po selsku ragu z veproveho masa ragú recept recept na ragu dia recepty diakucharka dia jidlo dia jidla vepřové maso dia vepřové ragú se zeleninou ragu pro diabetiky ragú z vepřového plecka vepřove maso,recepty dia diabetické recepty