Mleté maso pod peřinkou
Obědy z jednoho pekáčku jsou oblíbené hlavně pro svojí nenáročnost. Postačí jen všechny suroviny zapéct v troubě a skvělé jídlo na světě. Mlété maso pod peřinkou z brambor, smetany a strouhaného sýra je skvělou volbou, když nevíte co k obědu připravit.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5pn
Moje poznámka
Mleté maso pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5pn
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 4 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 15 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 6 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 11 minutami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 34 minutami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 2 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 3 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
brambory,
rajče,
smetana na vaření,
sýr eidam,
olej,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.