Mleté maso na zelí

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Mleté maso 21 názorů

Suroviny

500 g kysaného zelí
500 g mletého masa
600 g brambor
sůl
mletý pepř
kmín
majoránka
250 ml šlehačky
olej
sáček šikovné recepty selská sekaná
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi potřené sádlem, nebo olejem orestujeme mleté, okořeněné maso, posypeme sáčkem "šikovné recepty" selská sekaná a zalijeme 1 dcl vody.

  2. Na pekáček si naložíme okapané zelí, na ně navrstvíme mleté maso a na maso kolečka brambor, které osolíme, opepříme a posypeme kmínem a následně zalejeme šlehačkou.

  3. Pekáček přikryjeme třeba alobalem a dáme do vyhřáté trouby.

  4. Pečeme zhruba 30 minut a pak alobal sundáme a dopečeme, až brambory zrůžoví.

Poznámka

Zdroj-Maminčiny recepty, ale recept jsem si mírně upravila podle sebe

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 28 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté maso na zelí

Předchozí 1 2

Tématické fráze: mleté maso se zelím mleté maso na zelí mlete maso v zelí mlete maso a zeli mleté maso recepty mleté maso s brambory a zelí recepty z mletého masa maso na zelí mlete maso zeli mleté maso kysané zelí mleté maso a kysané zelí mlete maso mletemaso zelí a mleté maso recepty mlete maso mlete maso s kysanym zelim mlete maso recept mlete maso zeli brambory recepty kysané zelí mleté maso jak okorenit mlete maso

Zapomněl/a jsem heslo