Mleté maso na zelí

Suroviny

500 g kysaného zelí
500 g mletého masa
600 g brambor
sůl
mletý pepř
kmín
majoránka
250 ml šlehačky
olej
sáček šikovné recepty selská sekaná

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi potřené sádlem, nebo olejem orestujeme mleté, okořeněné maso, posypeme sáčkem "šikovné recepty" selská sekaná a zalijeme 1 dcl vody.

  2. Na pekáček si naložíme okapané zelí, na ně navrstvíme mleté maso a na maso kolečka brambor, které osolíme, opepříme a posypeme kmínem a následně zalejeme šlehačkou.

  3. Pekáček přikryjeme třeba alobalem a dáme do vyhřáté trouby.

  4. Pečeme zhruba 30 minut a pak alobal sundáme a dopečeme, až brambory zrůžoví.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Maminčiny recepty, ale recept jsem si mírně upravila podle sebe

Komentáře k receptu Mleté maso na zelí

Předchozí 1 2

Tématické fráze: mleté maso se zelím mleté maso na zelí mlete maso v zelí mlete maso a zeli mleté maso recepty mleté maso s brambory a zelí recepty z mletého masa maso na zelí mlete maso zeli mleté maso kysané zelí mleté maso a kysané zelí mlete maso mletemaso zelí a mleté maso recepty mlete maso mlete maso s kysanym zelim mlete maso recept mlete maso zeli brambory recepty kysané zelí mleté maso jak okorenit mlete maso