Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 42 minutami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 13 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 1 hodinou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 10 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 13 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 13 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 14 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 14 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 15 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 16 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0