Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská krkovička

Krásně šťavnaté a rozpadající se maso je vždy potěšením pro chuťové pohárky. Připravte si lahodnou maďarskou krkovičku, pečenou s rajčaty a paprikou. Jakou přílohu k masu zvolíte, je čistě jen na vás.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

past1978

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Vepřovou krkovici naklepeme a po okrajích nařízneme. Posypeme solí, mletým pepřem a mletou paprikou. Krok 2: Včas zapneme nahřívat troubu na 180 °C. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a plátky masa z obou stran opečeme. Krok 3: Opečené plátky masa přendáme do zapékací mísy i s výpekem. Přidáme krájená rajčata s nálevem, papriku a česnek. Osolíme, opepříme a mírně podlijeme vodou. Krok 4: Vložíme do trouby a pečeme 60 minut. Maso podáváme s oblíbenou přílohou.

TIP: Co udělat z vepřové krkovice - tipy a rady

Zveřejněno 18. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarská krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6g5K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarská krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6g5K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vepřová krkovice bez kosti, česnek, paprika, rajče, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu