Bezinkové řízky - kosmatice
Tradiční jarní pochoutkou jsou kosmatice - květy černého bezu obalené v těstíčku a usmažené dozlatova. Křupavé bezinkové květy můžeme podávat s oblíbeným dipem, zeleninovým salátem nebo na sladko s medem.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinkové řízky - kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2DYX
Moje poznámka
Bezinkové řízky - kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2DYX
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 39 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 2 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 4 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 6 hodinami
Suroviny:
květy černého bezu,
vejce,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.