Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové bramboráky

Masové bramboráky jsou vydatnou variantou klasiky, která skvěle zasytí. Křupavé bramborové těsto doplněné šťavnatým hovězím masem a pikantním křenem se hodí k obědu i večeři, a nejlépe chutná s čerstvou zeleninou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Křen nastrouháme. Jarní cibulky nakrájíme nadrobno. Krok 2: K bramborám přidáme mleté maso, vejce, křen a nadrobno pokrájené jarní cibulky. Podle chuti osolíme a opepříme. Krok 3: Z masové směsi vytvarujeme placičky asi o průměru 8 cm. Krok 4: V pánvi na rozpáleném oleji smažíme pomalu z obou stran bramboráčky, které dáváme na papírový ubrousek, aby odsál přebytečný olej.

TIP: Jak zpracovat brambory?

Zveřejněno 28. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Masové bramboráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQjO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Masové bramboráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQjO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, maso hovězí mleté, vejce, křen, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu