Houbová játra s petrželkou
Vnitřnosti jsou často neprávem opomíjenou surovinou, přitom z nich lze připravit skutečnou pochoutku. V tomto receptu se vepřová játra nejprve krátce povaří, poté orestují. Pokrm je ideální pro podzimní dny a skvěle chutná s rýží či chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Moje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Nejnovější recepty
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 minutami
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 13 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 15 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 7 minutami
Ledvinky dušené
Fred2 před 15 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 10 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 11 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 11 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 11 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 11 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 13 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 15 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
moučka škrobová,
houby,
olej,
omáčka sojová,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.