Houbová játra s petrželkou
Vnitřnosti jsou často neprávem opomíjenou surovinou, přitom z nich lze připravit skutečnou pochoutku. V tomto receptu se vepřová játra nejprve krátce povaří, poté orestují. Pokrm je ideální pro podzimní dny a skvěle chutná s rýží či chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Moje poznámka
Houbová játra s petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR534
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno před 19 hodinami
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 2 hodinami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Macuna před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Stefi.f před 5 hodinami
Lahodná játrová omáčka
ok1cmj před 5 hodinami
Cuketový makovec
JanBinko před 5 hodinami
Pečený hruškový čaj
Recept24 před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
mazoret před 5 hodinami
Švestkový koláč s kyselou smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Suroviny:
játra,
moučka škrobová,
houby,
olej,
omáčka sojová,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.