Vepřová panenka a rizoto s liškami

Vepřové maso Doba přípravy: cca 1 hodina 17 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: cca 1 hodina 17 názorů

Suroviny 4 porce

vepřová panenka
rýže Arborio
lišky nebo jiné čerstvé houby
1 litr vývaru
1 dcl bílého vína
1 cibule
sůl
pepř
bylinky - např. tymíán
olivový olej
máslo
parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Panenku odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a zprudka opečeme ze všech stran.

  2. Poté vložíme do pekáčku a dáme do trouby cca na 160°C na 20 minut.

  3. Na olivovém oleji zpěníme cibulku najemno, přidáme rýži na rizoto a necháme rýži obalit v oleji.

  4. Zastříkneme bílým vínem a necháme odpařit.

  5. Poté přidáváme vývar, dokud ho rýže snese. Po 15 minutách přidáme pokrájené houby.

  6. Na konci přidáme kostičku másla a nastrouhaný parmazán dle chuti.

Komentáře k receptu Vepřová panenka a rizoto s liškami

Předchozí 1 2

Tématické fráze: veprova panenka na liskach panenka na liškách rizoto z lišek rizoto s panenkou rizoto s vepřovou panenkou italské rizoto s liškami vepřová panenka s rizotem vepřová panenka s omáčkou z lišek vepřové na liškách italské rizoto s panenkou italské rizoto s vepřovou panenkou risoto s liškami vepřová panenka rizoto s veprovou panenku houbove rizoto s veprovou panenkou rizoto veprovou s panenkou vepřová panenka omáčka s liškami houbové rizoto s panenkou vepřová panenka s liškou vepřová panenka plnena liskami